Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 

 

 

 

Vernada nahkakäsikoru

 

 

Tervetuloa tutustumaan pieneen myymälääni!

Olen valinnut tuotteet kampaamooni pitkällisen harkinnan sekä oman ja ystävien koekäytön myötä. Se, että tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, ei ole riittävä kriteeri. Kaikki luonnonmukaiset tuotteetkaan eivät valitettavasti anna sitä, mitä lupaavat. Toivon myymistäni tuotteista asiakaspalautteita, joiden perusteella teen jatkopäätöksiä.

Itävaltalainen luonnonkosmetiikan luksusmerkki – Less is More

Itävaltalainen kemiantohtori kehitti tämän tuotesarjan. Germaanisissa maissa on pitkät perinteet luonnonkosmetiikan valmistuksesta. Tuotesarjassa on todella hyvät hiuksiin jätettävät hoitoaineet sekä muotoilutuotteet. Niillä saat helposti hentoisiinkin hiuksiin volyymia.

Lue lisää täältä

AM Luonnontuoteet (AM NaturProdukter)

Suomessa Pietarsaaressa valmistettavat AM-tuotteet ovat myös laadukkaita ja suositeltavia. Valikoimasta löytyy myös erilliset shampoot miehille ja lapsille sekä suositut palashampoot!

KHADI-hiustenhoitotuotteet

Intialainen hiustenhoitosarja, jossa paljon hyviä tuotteita hiuspohjan ongelmien hoitoon. Intiassahan tavoitellaan perinteisesti pitkiä ja paksuja hiuksia. Tässä sarjassa löytyykin monenlaisia tuotteita hiustenkasvun tehostamiseen.

Ihanat käsintehdyt TEK-hiusharjat

Oikeanlaisen kamman ja harjan valinta on tärkeä asia hiusten hoidossa. Olen itse käyttänyt aina luonnonharjaksesta valmistettuja hiusharjoja. Joskus niitä on ollut vaikea löytää muoviharjojen viidakosta. Löysin pari vuotta sitten italialaiset TEK:n käsintehdyt harjat ja rakastuin välittömästi. Suosittelen!

Charme D´orientin sheavoi/arganöljy

Täydellinen voide lähes kaikkeen! Reissaavan tytön paras ystävä. Käy kasvovoiteena (kiinteyttää ikääntyvää ihoa), huulirasvana, vartalovoiteena, hiushoitona, ekseemoihin, selluliittiin ja vaikka mihin!  

Nurmen ihanat käsintehdyt huovutetut saippuat

Viimeisin mutta ei vähäisin "löytöni" oli virolaisen Nurmen ihastuttavat käsintehdyt huovutetut saippuatIhana edullinen tuote vaikkapa lahjaksi vauvasta vaariin.

Pidän jatkuvasti silmäni avoinna ja etsin mielenkiintoisia uusia tuotteita myyntiin. Suunnitelmissani on myös löytää yritykseni arvoihin ja fiilikseen sopiva vaatemerkki. 

 

Todella ihanat Vernada-korut

Ei ole löytynyt vielä sopivaa vaatemerkkiä, mutta täydelliset korut. 

Vernada on kotimainen käsintehty korusarja. Korut on valmistettu huolella valituista luonnonmateriaaleista sekä mm. laadukkaasta ja kestävästä hienohopeoidusta korumetallista.

Korujen hyvät voimasanat kuten "UNELMOI, USKO, TAISTELE, USKALLA" kannustavat kantajaansa arjen haasteissa.

 

Kaerel luonnonkosmetiikkasarja miehille

Miehille oma luonnonkosmetiikkasarja Kaerel myynnissä nyt meillä. Todella ihanan puhtaan tuoksuiset laadukkaat tuotteet. Sarja sisältää kolme tuotetta: suihkushampoo, kasvovoide ja parranajovoide.

 

Huovutetut korvakorut

Itse tehdyt ja suunnittelemat huovutetut korvakorut. 

Vernada nahkainen käsikoru